Wie wij zijn

Welkom 

Ook dit jaar staan wij weer garant voor alleen het allerbeste vuurwerk tegen scherpe prijzen. Met een extreem breed assortiment van de beste importeurs van europa BROEKHOFF, LESLI, CAFFERATA, RUBRO, VULCAN, ZENA bieden wij altijd de grootste keuze voor elk budget. Door alleen het best geselecteerde vuurwerk te verkopen zijn we herkenbaar en is onze kwaliteit discussieloos goed, simpelweg geweldig vuurwerk verkopen tegen de allerlaagste prijzen is en blijft ons streven! 
Met veel enthousiasme stellen wij onze collectie samen en zorgen wij er voor dat wij ook dit jaar weer in elk prijssegment het mooiste, beste en heftigste vuurwerk aanbieden.

Dankzij automatisering en onze scherpe visie op de markt kunnen wij u jaar in jaar uit beter én sneller helpen en is kopen bij Vuurwerkpurmerend écht een feest! Ondervind nu zelf de kwaliteit en service van Vuurwerkpurmerend! Wij staan graag voor u klaar!

Onze bunkers worden bevoorraad door o.a.; BROEKHOFF, LESLI, CAFFERATA, RUBRO, VULCAN, ZENA! 
We hebben het beste vuurwerk van deze leveranciers uitgezocht en verkopen deze in onze winkel.
De Snuffelaar (vuurwerkpurmerend) Is inmiddels één van de grootste vuurwerk dealers van Noord-Holland geworden met een showroom van maar liefst 600m2 open vanaf december.
 
De reden van onze explosieve groei..

 1. We maken onze eigen folder en zijn niet afhankelijk van leveranciers die normaal de folder aanleveren en zo bepalen wat er in de folder komt te staan.
 2. Genoeg parkeerplaatsen voor de deur en personeel om u te helpen om het vuurwerk naar de auto te brengen.
 3. Wij werken met 25 medewerkers voor een snelle afwikkeling. 
 4. Altijd veel acties in de folder zoals gratis vuurwerk 2 halen 1 betalen en kortingen tot wel 80% maar ook tijdens de drie verkoopdagen vanaf 08:00 zijn er leuke aanbiedingen.
 5. Wij kopen ons vuurwerk bij verschillende vuurwerk importeurs en hebben zo een beter en groter assortiment dan andere winkels.
 6. Nieuwste kassa en voorraad systeem, direct verbonden met div bunkers in Nederland en Duitsland 
 7. Online bestellen en in de winkel 
 8. Grootste vuurwerk toonbank van Noord-Holland met 6 kassa's
 9. Nieuwste artikelen altijd als eerste bij ons!
 10. Wij geven het meest en het mooiste vuurwerk gratis weg in de voorverkoop

 


 1.