Maak een bestelling

Hoe online vuurwerk bestellen?

Kies op de site je artikelen, bepaal wanneer je het op wil halen, je kunt dan via ✓iDEAL ✓Creditcards betalen na de betaling verschijnt je orderbevestiging in je mailbox die je kunt uitprinten neem deze mee bij het ophalen van je bestelling (graag op de afgesproken tijd!),  kijk boven de afhaalbalie of je een prijs hebt gewonnen, lever je bestelbon in dan zullen wij de artikelen die speciaal voor jou zijn gereserveerd pakken. (U kunt de bestelling ter plaatse nog controleren op de aangegeven plekken) Ook kunt u op deze plek nog extra artikelen bestellen. 

Wilt u niet online betalen maar in de winkel (westerstraat 7 1441 ar Purmerend) dat kan, print dan uw winkelwagentje uit door te klikken op de rechter knop van uw muis, kies op afdrukken en kom voor de kerst naar de winkel om uw bestelling te betalen ( dit om recht te hebben op gratis vuurwerk)

*Het minimum bestelbedrag € 15,00 (voorverkoop webwinkel)
*Gratis Vuurwerk voorverkoop vanaf €30 (voorverkoop t/m 27-12 -power *artikelen tellen niet mee gratis vuurwerk)
 

Online vuurwerk

Vuurwerk is iets waar iedereen elk jaar weer naar uit kijkt. Het gemak van internet is dat je nu al online vuurwerk kunt bekijken. Zo weet je precies welk vuurwerk je wilt hebben! Voor jong en oud biedt vuurwerk schitterende kleuren, effecten en knallen die passen bij een mooi feest! Het online vuurwerk bestellen is voor veel mensen (jong en oud) altijd weer iets om naar uit te kijken. Voordat je online vuurwerk gaat bestellen is het belangrijk om goed te bedenken wat voor soort vuurwerk je wilt. Bij de Snuffelaar hebben we alle soorten vuurwerk, van junior vuurwerk tot professioneel consumentenvuurwerk.

 

 

Namens het hele snuffel vuurwerkteam wensen wij u veel plezier met het uitzoeken van je vuurwerk!