Alles wat je moet weten.

Verkoop 2022

De Snuffelaar Purmerend (vuurwerkpurmerend.nl)

Tel: 0299 438844 bereikbaar van maandag t/m zaterdag op werktijden (tijdens de 3 vuurwerk verkoopdagen is het erg druk en kan het even duren voordat er opgenomen wordt)

Hoe online vuurwerk bestellen?

Alle producten worden voor jou speciaal klaargezet en opgeslagen in speciale bunkers,  hierdoor kunnen wij bestellingen van vuurwerk kunnen niet meer annuleren je kunt wel evt een tegoedbon krijgen. 

1. Kies  je artikelen 
2. Ga naar de winkelwagen.
3. Ga  inloggen of verder gaan met ik heb nog geen account
4. Vul je gegevens in en druk op plaats je bestelling
5. Bepaal wanneer en hoe laat je het op wil halen en betaal je bestelling (Ideal / Paypal / Mastercard enz)
6. Kom met je order naar de winkel (kan ook met je telefoon)

(Na de betaling verschijnt je orderbevestiging in je mailbox die je kunt uitprinten neem deze mee bij het ophalen van je bestelling of laat je bestelling zien via je telefoon (graag op de afgesproken tijd komen!)  Wij zullen de artikelen die speciaal voor jou zijn gereserveerd gaan pakken.

Wilt u niet online bestellen of betalen?

Vanaf 1 november t/m december kan dat ook in onze winkel in Purmerend westerstraat 7 1441ar daar kunt u pinnen of contant betalen.

Wij gaan het dit jaar extra groot vieren, thuis met familie of met vrienden en alle zorgen even vergeten en daar hoort vuurwerk immers bij. We knallen een bijzonder oud jaar aan flarden. Dat is wat wij horen van onze klanten. Daarom gaat VUURWERKPURMEREND De Snuffelaar dit jaar nog groter uitpakken, en bereiden wij ons nu al voor om straks iedereen te kunnen helpen aan een heel mooi stukje kwaliteit vuurwerk.

Verkoopdagen 2022

Openingstijden vuurwerkverkoop:

  • donderdag 29 dec 8:00 tot 22:00 
  • Vrijdag 30 dec 8:00 tot 22:00
  • Zaterdag 31 dec 8:00 tot 18:00


Tijdens deze drie verkoopdagen zijn er heel veel acties en aanbiedingen zie ook onze speciale flyer (deze artikelen staan niet in onze website)