Alles wat je moet weten.

Contact:

De Snuffelaar Purmerend

Tel: 0299 438844 bereikbaar van maandag t/m zaterdag op werktijden (tijdens de 3 vuurwerk verkoopdagen is het erg druk en kan het even duren voordat er opgenomen wordt)

Snel Contact WhatsApp!

Snel Contact!

Hoe online vuurwerk bestellen?

 1. Kies op de site je artikelen en als je recht op gratis vuurwerk kies dat ook uit
 2. Bepaal wanneer en hoe laat je het op wil halen
 3. Vul je gegevens in
 4. Betaal je bestelling
  5. Kom met je order naar de winkel (je order laten zie kan ook evt met je telefoon)

Na de betaling verschijnt je orderbevestiging in je mailbox die je kunt uitprinten neem deze mee bij het ophalen van je bestelling (graag op de afgesproken tijd!) Lever je bestelbon in dan zullen wij de artikelen die speciaal voor jou zijn gereserveerd pakken.
Alle producten worden voor u besteld bij het annuleren van uw bestelling brengen wij 20% annuleringskosten in rekening.

Wilt u niet online bestellen of betalen?
Vanaf 1 november t/m december  kan dat ook in onze winkel in Purmerend westerstraat 7 1441ar daar kunt u pinnen of contant betalen.

Wij gaan het dit jaar extra groot vieren, thuis met familie of met vrienden en alle zorgen even vergeten en daar hoort vuurwerk immers bij. We knallen een bijzonder oud jaar aan flarden. Dat is wat wij horen van onze klanten. Daarom gaat vuurwerkpurmerend dit jaar nog groter uitpakken, en bereiden wij ons nu al voor om straks iedereen te kunnen helpen aan een heel mooi stukje kwaliteits vuurwerk.

COVID-19
Vuurwerkpurmerend:

 • Onze openings tijden zullen worden verruimd! van 07:00 t/m 22:00
 • Ruime paden en extra uitgangen zullen worden gecreĆ«erd.
 • Wij hebben 20% meer vuurwerk ingekocht ivm dat wij ervan uitgaan dat meer mensen het dit jaar thuis gaan vieren.
 • Wij raden het aan om van te voren uw bestelling te doen zodat u gebruik kunt maken van onze tijdblokken.
 • Bij binnenkomst kun u gebruikmaken van onze automatische alcohol hand gel machines  en we delen gratis mondkapjes uit.
 • Als grootste vuurwerkwinkel in waterland zijn wij in staat ondanks COVID-19 iedereen op een verantwoorde manier te kunnen helpen.

Corona-klachten?

Heb je klachten die mogelijk wijzen op een Corona-besmetting? Hou je dan aan de Corona-maatregelen en breng een ander niet in gevaar. Blijf thuis, laat je testen en laat iemand anders jouw bestelling afhalen op het afgesproken moment.

Handen wassen en ontsmetten
Was voor het vertrek naar onze Vuurwerk winkel je handen. Bij de ingang van ons winkel bieden we de mogelijkheid om je handen nog even een keer extra te ontsmetten.
Ook delen wij gratis mondkapjes uit.

Wachtrij
Door al deze maatregelen kunnen er wachtrijen ontstaan. Ook in die wachtrijen is het van belang om je aan de Corona-maatregelen zoals 1,5 meter afstand te houden.
We vragen je begrip en respect voor elkaar te hebben en er samen met ons voor te zorgen dat alles prima verloopt, ook in de mogelijke wachtrij.

Tot slot
Oud & Nieuw is een prachtig mooi feest en vuurwerk hoort daar natuurlijk bij. Iedereen komt altijd met veel plezier zijn of haar vuurwerk ophalen en we zien dan ook vooral heel veel blije gezichten.
We rekenen ook in deze lastige tijden op ieders begrip bij de toepassing van alle extra maatregelen en als het af en toe allemaal wat langer duurt.
We zullen zoals altijd vreselijk ons best doen om het allemaal in zo goed mogelijke banen te leiden en het iedereen naar de zin te maken.

Iedereen alvast bedankt voor de medewerking, blijf gezond en maak er een mooi feest van!!


Openingstijden vuurwerkverkoop:

 • Dinsdag 29 dec 7:00 tot 22:00 ( Er is geen markt, dus U kunt gewoon parkeren voor de deur!)
 • Woensdag 30 dec 7:00 tot 22:00
 • Donderdag 31 dec 7:00 tot 18:00

Tijdens deze drie verkoopdagen zijn er vele ochtend aanbiedingen vanaf 07:00 zie ook onze speciale flyer (deze artikelen staan niet in onze folder)


Openingstijden winkel:

 • Maandag 13:00-17:30 (na een koopzondag gesloten laatste zondag van de maand)
 • Dinsdag 09:30 - 17:30
 • Woensdag 09:30 - 17:30
 • Donderdag 09:30 17:30
 • Vrijdag 09:30 - 21:00 
 • Zaterdag 09:30 - 17:00